Vivi l-a recunoscut”

Cornel Galeș și-a pierdut viața într-un accident de mașină, ieri, în Spania.

Cea care i-a fost alături în ultimul timp acestuia, Vivi, a mers la morgă pentru a recunoaște trupul bărbatului.

Doina Belu, nașa lui Cornel și a Ilenei Ciuculete a făcut declarații șocante la ”Agenția Vip” despre momentul în care femeia a văzut trupul fără viață.

Vivi, cea care i-a fost alături lui Cornel Galeș în ultimul timp a fost și cea care a trebuit să recunoască trupul bărbatului la morgă. După ce ieri a aflat că aceasta a murit, femeia s-a urcat direct în avion cu destinația Spania, acolo unde s-a întâmplat tragedia. Deoarece aceștia nu erau căsătoriți, recunoașterea cadavrului a fost mult mai dificilă, autoritățile spaniole având reguli stricte pentru rudele celui decedat. ”A ajuns Viviana acolo. Ea a întâmpinat o gramadă de grautăți pentru că nu sunt căsătoriți.”, a spus Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete.

Greu de imaginat, femeia a trebuit să recunoască trupul bărbatului pe care l-a iubit, iar atunci a trăit prin cele mai grele clipe. ”A ajuns la morgă, l-a recunoscut, era dezbrăcat. Urmează actele, urmează birocrația birocrațiilor. A plătit o grămadă de bani. Ultima oară am vorbit cu ea la ora 8. Trebuie să cumpăram îmbrăcăminte”, a mai adăugat aceasta.